wc douche gootsteen afvoer ontstoppen

sosontstoppingsbedrijf Kramatweg 84 1095 KC Amsterdam Noord Holland Rioolontstopping Hoofddorp - wc douche gootsteen afvoer ontstoppen

wc douche gootsteen afvoer ontstoppen

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Rioolontstopping Hoofddorp

Rioolontstopping Noord-Holland

Optimaal Rioolservice heeft verschillende ontstoppingsdiensten. Wij ontstoppen wc’s, keukens en riolering. Over verstoppingen bestaan verschillende misvattingen. Men schat de situatie vaak erger in dan dat deze in werkelijkheid is. 99% van alle verstoppingen in woonhuizen en bedrijven zijn namelijk al binnen het uur opgelost.

Indien de wc niet meer honderd procent doorspoelt, dan is de afvoer hoogst waarschijnlijk meer dan 50% verstopt of verzakt en is het aan ons de taak om deze te ontstoppen. Onderstaand geven we een overzicht van de belangrijkste redenen waarom ontstoppingen nodig zijn. Het verstoppen van de afvoer wordt veelal veroorzaakt door:

  • Een ophoping van vuil.


  • Overmatig veel gebruik van onverteerbaar toiletpapier of het gebruik van vochtige doekjes.


  • Afgebrokkelde koekvorming van chemische ontstoppingsmiddelen.


  • Wortelgroei.


  • Dichtslibben door de ouderdom van de afvoerbuizen.


  • Zeeprestanten afkomstig van wasmachines of vaatwassers.


  • Verzakkingen van de afvoerbuizen.Zoals u ziet zijn er meerdere redenen waardoor leidingen zodanig verstopt kunnen raken dat er ontstoppingen uitgevoerd dienen te worden.

Goede raad...
Een goede raad van ons is dat u nooit chemische ontstoppingsmiddelen voor uw riool moet gebruiken. Hierdoor kunnen verstoppingen verergeren en afvoerbuizen stuk gaan doordat er gaten in de buizen kunnen ontstaan. Deze chemische ontstoppingsmiddelen helpen niet en maken het ontstoppen alleen maar lastiger. U heeft hier niets aan. Optimaal Rioolservice heeft als ervaren ontstoppingsbedrijf in regio Utrecht, Amsterdam en Almere opgeleide vakmensen in dienst die al jarenlang dit werk met veel plezier uitoefenen. Allerlei verstoppingen ontstoppen zij zonder problemen voor u op een nauwkeurige en professionele wijze met de juiste en nieuwste apparatuur die ons bedrijf tot haar beschikking heeft.
Bij vragen over ontstoppingen kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.


Werk gebied van Optimaal Rioolservice
Regio Almere:                 036-7507237

Regio Utrecht:                 030-8906694

Regio 't Gooi:                  035-5233095

Regio Amsterdam:           020-6938320

Regio Nieuwegein:          030-3200279

Email:    info@almere-rioolontstoppen.nl
website: www.almere-rioolontstoppen.nl

Voor meer info:
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu